Την έμπρακτη υποστήριξή της έδειξε η εταιρεία Ενόρασις, στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power, με θεματικές ομιλίες.

Η εταιρεία Ενόρασις, μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, υποστήριξε το 5Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power, το οποίο διοργανώθηκε από το Health Daily, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, με τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Ξανθό να χαιρετίζει την Εναρκτήρια Ομιλία του Συνεδρίου.

Η Ενόρασις στηρίζει το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών

Αναλυτικότερα, το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών αποτελεί μια πλατφόρμα διάδρασης μεταξύ των ασθενών, των εκπροσώπων των φορέων και Οργανισμών υγείας, της Πολιτείας και των άλλων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι μέσα από τη συμμετοχή τους στα πάνελ συζήτησης στοχεύουν στη χάραξη πολιτικών για τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ασθενοκεντρικού συστήματος Υγείας.

Παράλληλα, ο στόχος του Συνεδρίου είναι η ενδυνάμωση και κατάρτιση των ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τις πολιτικές υγείας και διδάσκοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για να ζει κάποιος με μια χρόνια ή σπάνια ασθένεια και τις επιπτώσεις της, αλλά και πως να κινηθεί στο πολύπλοκο σύστημα υγείας.

Τέλος, συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις Ενότητες-ομιλίες με τα ακόλουθα κεντρικά θέματα : Τα μεγάλα προβλήματα των Ασθενών σήμερα, Οι Ασθενείς της Περιφέρειας στο Επίκεντρο: Ειδικά Θέματα του ΕΣΥ εκτός Αθηνών, Η Οργανωμένη Φωνή των Ασθενών, Βελτιώνοντας τη Σχέση Ιατρού – Ασθενή -Νοσηλευτή στο Σύστημα Υγείας.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here