Στις κάλπες προσέρχονται οι περίπου 3370 φαρμακοποιοί του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) την προσεχή Κυριακή 27 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ, τακτικων συμβούλων και αναπληρωματικών για το Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και τακτικών αντιπροσώπων για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Αναλυτικότερα, μέσω από τις εκλογές θα αναδειχθούν:
1.- Εννέα (9) μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.
2.- Τριών (3) τακτικών συμβούλων για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.
3.- Τριών (3) αναπληρωματικών συμβούλων για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.
4.- Είκοσι δύο (22) τακτικών αντιπροσώπων του Φ.Σ.Α. για τον Π.Φ.Σ.
5.- Είκοσι δύο (22) αναπληρωματικών αντιπροσώπων του Φ.Σ.Α. για τον Π.Φ.Σ.

Ο νυν πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος κατεβαίνει επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ που είχε πλειοψηφήσει στην προηγούμενη αναμέτρηση με ποσοστό 40,86%.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις που μετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση είναι :

  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
  • Α.Κ.Ι.Φ. – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες της Κυριακής ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ έκανε κάλεσμα στους φαρμακοποιούς για να προσέλθουν στις κάλπες: «Καλούμε όλους τους φαρμακοποιούς να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν τους υποψηφίους της προτίμησης τους «.

Παράλληλα τόνισε τη σημασία των εν λόγω εκλογών: «Τα φαρμακεία μας έχουν πληγεί από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Όμως η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές αυτές θα δείξει σε όλους ότι οι Φαρμακοποιοί δεν το βάζουν κάτω. Η ψήφος είναι η δύναμη αυτών που θα εκλέγουν. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ θα συνεχίσει το έργο της , χωρίς εξαρτήσεις και με την ίδια αγωνιστικότητα, καταγγέλλοντας όλους όσους πλήττουν τα φαρμακεία μας».

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here