Ο Haseeb Ahmad, είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Karim Mikhail, που πρόσφατα προήχθη στη θέση του  Emerging Markets Operations Leader.

Ο πρόεδρος της Mid –European Region της MSD, Marc Princen σχολιάζοντας την αλλαγή φρουράς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι  «η MSD στην Ελλάδα έχει ως βασική της αποστολή την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών της, στο πλαίσιο του ταχέως εξελισσόμενου περιβάλλοντος υγείας και την επέκταση της πρόσβασης των ασθενών στα προϊόντα της, μέσα από φαρμακευτικές και εμπορικές καινοτομίες όπως επίσης και συνεργασίες. Υπό την ηγετική καθοδήγηση του Haseeb Ahmad, η ομάδα της MSD στην Ελλάδα επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην επίτευξη αυτού του φιλόδοξου στόχου».

Ο Haseeb Ahmad γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβερπουλ της  Μεγάλης Βρετανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην MSD της χώρας του και πέρασε διαδοχικα στη θέση του Product Manager στην GSK, στην IVAX Pharmaceuticals UK και στην Schering – Plough, μετά την συγχώνευσή της οποίας με την MSD ανέλαβε τη διεύθυνση του τομέα Strategy & Operations της MSD στη Μεγάλη Βρετανία και αργότερα τη θέση του Executive Director, Strategy & New Ventures για την Ευρώπη και τον Καναδά.

 

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =